BÖDABöda Hamnsvy sommar 2009

Välkommen till Böda Hamn!

Här möter Ölands östra kust soluppgången tidig morgon

och på kvällen speglar sig månljuset vackert i Östersjön!

Båthamnen i

Böda Hamn! 

Foto: Lotta Andersson

Båthamnen:

I Böda Hamn lägger du till med båten och njuter av nordöstra Ölands härliga vyer ut över Östersjön. En promenad i hamnen kan bli både kort och lång, både i tid och i antal meter. Längs med södra kajen ligger sjöbodarna i lä och går du längst ut till piren har du en fantastisk vy in mot hamnen eller ut mot Östersjön. Sugen på ett morgondopp? På norra piren finns en stege som hjälper dig ner och upp när du tar ett snabbt skönt dopp. I hamnen* finns restauranger, rökeri, pub och färsk fisk och loppis. Känner du för en promenad kan man gå på upptäckarfärd i sanden eller in i skogen eller kanske bort till gamla Böda Hamn. På Böda Hamns camping finns en servicebutik där du kan köpa allt från tandborste, tvål, pasta, köttbullar, korv, smör, pålägg, frallor, kex, tidningar, tobak, godis, snacks, glass och mycket mer. 

 

Hamnkapten: Tore Johnsson nås på: 072-501 06 45.

 

*med reservation för öppettiderna. Det mesta är öppet under juni-juli-augusti. Under våren (från Påsken) och hösten (till och med Skördefesten månadsskiftet sept/okt) kan det variera!

Gästhamnstaxa(ink.moms)

  Avgift kr/dygn Avgift  kr/dygn Avgift kr/dygn
  V.25-31 v.18-24,32-40 Övrig tid
       
Böda 150 kr 110 kr 50 kr
Tillägg för elplats: 40 kr 40 kr 40 kr
       
Båtar över 50 fot + 100 kr  
       

Rabatt: gästbåtar som löser gästhamnsavgift för 6 dagar i följd i samma hamn ligger det 7:e dygnet gratis.

 

Övriga taxor för småbåtshamn, sliptaxa och ramptaxa med mera hittar du på Borgholm Energis hemsida

 

Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar och hänvisar även i detta fall till Borgholms Energis hemsida som alltid har uppdaterade prisuppifter.


  

Ställplats

nattparkering 

i Böda Hamn!

Foto: Lotta Andersson

Ställplats/

nattparkering: 

I Böda Hamn finns en stor härlig yta att ställa upp sin husbil på. Du njuter av naturen och sjöluften mycket nära din husbil. Står du i norra kanten har du utsikt norrut mot gamla Böda Hamn som försvann 1954 i en ordenlig storm. Österut ligger Gotland och vid riktigt fint väder och hägring sägs det att man ska kunna se lilla och stora Karlsöarna. I hamnen kan du besöka *restaurangerna, rökeriet, puben och köpa färsk fisk. På Böda Hamns Camping finns en servicebutik där du kan köpa tandkräm, toapapper, batterier, tidningar, tobak, dryck, snacks, glass, frukostfrallor, pålägg, bacon, lök, grillkol, tändvätska och mycket annat. Vill du ha ett större utbud ligger ICA Nära Böda cirka 900 meter från Böda Hamn. 

 

Hamnkapten: Tore Johnsson, nås på 072- 501 06 45.

 

* med reservation för öppettider då vi har en väldigt stor skillnad i antal besökare under året. Det mesta är öppet i juni-juli-augusti. Under våren (från Påsken) och hösten (till och med Skördefesten månadsskiftet sept/okt) kan det variera!

Ställplats/nattparkering för husbilar (ink.moms)
 

Avgift

kr/dygn

Avgift

kr/dygn

Avgift

kr/dygn

  v.25-31 v.18-24,32-40 övrig tid
       
Böda 160 kr 140 kr 100 kr
Tillägg för elplats:  40 kr  40 kr  40 kr
 

Vill du veta mer går du in på Borgholm Energis hemsida för utförligare information.

Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar och hänvisar även då till Borgholm Energis hemsida som alltid har uppdaterade prisuppgifter.